Beytepe Jandarma Lojmanları Anaokulu

Telefon : 0 312 498 11 14
Belgegeçer : 0 312 4981114
WEB https://beytepejandarmaanaokulu.meb.k12.tr
Adres : Ahlatlıbel Mh. İncek Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Blv. Beytepe Jandarma Lojmanları Yanı No102 Çankaya / Ankara
VİZYON : -Toplumsal ve milli-manevi değerlere bağlı, -Duygu ve düşüncelerini özgürce ifade edebilen, kendine güvenen, -Kendisi ve çevresiyle barışık, mutlu, -İç disiplin ve sorumluluk duygusu gelişmiş, -Sosyal ilişkileri güçlü, -İşbirliği ve takım çalışmasına istekli, -Değişik görüş ve düşüncelere saygılı, -Yeteneklerini ve yaratıcılığını kullanabilen, -Çevreye ve doğaya duyarlı, -Öz bakım becerilerini kazanmış, -Kendi hakkını ve başkalarının hakkını koruyabilen, - Türkçe’yi doğru ve düzgün kullanabilen çocuklar yetiştirmek Vizyonudur.
MİSYON : -Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı bireyler yetiştirmeyi, -Yaşayarak, görerek, deneyerek eğitim yapmayı, -Gezi, gözlem ve deneylerle öğrenilenleri pekiştirmeyi, -Okul-Aile işbirliğini destekleyerek, eğitimi sürekli hale getirmeyi, -Çocukların gelişim düzeylerini (duygusal, bilişsel, sosyal, psiko-motor, dil), ilgi ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak eğitim vermeyi -Farklı materyal ve oyuncaklarla çocuklardaki uyarıcı sayısını arttırmayı, -Çevre tarafından tercih edilen örnek bir okul olmayı, -Çocuklarımızı ilköğretime en iyi şekilde hazırlamayı, -Eğitim etkinliklerin değerlendirilmesinde belirlenen hedeflere ne ölçüde ulaşıldığının tespitinin yapılarak planlamayı bu sonuçlar doğrultusunda yapmayı,kendine misyon edinmiştir.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :İKİLİ (SABAHÇI-ÖĞLENCİ)- KULÜP ETKİNLİKLERİ
Saatler : 07:50-12:50 12:50-17:50
Yabancı Dil :
Isınma : DOĞALGAZ - KALORİFER
Servis :
Ulaşım : Okulumuza Ego 191-584 numaralı otobüsler ile ulaşılabilmektedir.
Yerleşim Yeri : Beytepe Murat Erdi Eker Hastanesi Yanı
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 19 KM